Trainingen en Workshops

Onze trainingen zijn interactief en kunnen "op maat" worden aangepast

Naast het programma voor MKB-bedrijven en coaching verzorgt KoersInZicht ook trainingen en workshops. Deze trainingen zijn voor zowel bedrijven als ook voor particulieren. De trainingen en workshops kunnen ook in-company worden gegeven of als maatwerk worden aangeboden.

Geen evenementen gevonden!

Teambuilding met DISC

In deze training leert u hoe u een goed draaiend (project)team samenstelt.
lees meer

Door Inzicht Samen beter Communiceren (DISC)

In deze training leert u op een interactieve manier wat uw onbewuste voorkeuren (behoeftes) zijn. U wordt bewuster over hoe en wanneer u ze inzet en hoe ze bijdragen aan uw manier van communiceren.
lees meer

Situationeel leidinggeven met DISC

Bent u in staat uw team in beweging te krijgen, te motiveren en te inspireren? Weet u wat uw persoonlijke (voorkeur)stijl is? Welke rol neemt u in en wanneer? Deze training helpt u hierbij.
lees meer

Communicatie en leidinggeven voor voorlieden & teamleiders

U bent een vakman, u heef goede resultaten en men werkt graag met u. Leiding geven, communicatief vaardig zijn, organiseren en ook nog uw werk doen. In deze cursus helpen we u om uw ‘nieuwe’ functie met energie, zelfvertrouwen en plezier te kunnen vervullen.
lees meer

Communiceren op de bouwplaats

Veilig en goed samenwerken op de bouwplaats is essentieel maar wordt steeds uitdagender.Echter; veiligheid mag nooit in het geding komen en juist daarom is het belangrijk dat 'bouwvakkers' elkaar goed begrijpen door helder te communiceren!
lees meer

LEAN in de basis

In deze training krijgt u inzichten wat LEAN voor u kan betekenen bij procesoptimalisatie, kwaliteitsverbetering en succesvoller organiseren.
lees meer

LEAN voor bouwmanagement

In deze training leert u een cultuur van continue verbeteren in te zetten en te waarborgen. U krijgt inzicht hoe u vanuit de 3 pijlers, ‘Doel’ - ‘Mens’- ‘Proces’, LEAN optimaal in uw organisatie kan toepassen.
lees meer

LEAN voor bouwplaats medewerkers

In deze training maakt men kennis met de basis gedachte van LEAN; wat kan u ermee bereiken en wat houdt LEAN in voor de dagelijkse werkzaamheden.
lees meer
Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar top